Maak jij al gebruik van Mijn Telenet mail? 

4 januari 2023 Door Redactie Uit

Voor de meeste mensen is het misschien nog wat onbekend. Maar wist je dat je vaak via je provider gebruik kunt maken van een Webmail? Dat is een functie die zij bieden waarmee je via het web gebruik kunt maken van verschillende mail faciliteiten. Zo kun je via Telenet gebruik maken van Mijn Telenet mail en als Ziggo je provider is  maak je gebruik Ziggo Mail. Daarnaast zijn er nog genoeg andere webmails van verschillende providers die hun eigen webmail aanbieden. Ook wanneer je geen klant bent kun je gebruik maken van deze mail functies. 

Mijn Telenet mail - Webmail

Hoe kom ik in aanmerking voor deze webmail? 

Zoals hierboven al vermeld kun je gebruik maken van een webmail wanneer je een contract hebt afgesloten met een provider. Maar ook wanneer je geen abonnement hebt kun je vaak gebruik maken van een Webmail. Als jij klant bent bij Telenet krijg je automatisch de optie om gebruik te maken van Mijn Telenet mail. Dit is natuurlijk niet verplicht. Als jij het prettiger vindt om via een andere mailingsdienst te mailen dan kan dat natuurlijk ook! 

Waar kan ik me aanmelden? 

Je kunt je makkelijk registreren bij een Webmail door een account aan te maken. Door een e-mail adres met een wachtwoord aan te maken kun je gebruik maken van de mailingsdienst. Zo kun je ook inloggen wanneer je op een andere plaats bent. Dit komt doordat het via het web is. Dat is wat Mijn Telenet mail zo makkelijk in gebruik maakt. Doordat je er overal ter wereld op kunt inloggen is het ook nog eens handig voor mensen die veel reizen voor hun werk. Wil jij ook gebruik maken van een webmail? Kijk dan online waar je je kunt registeren. Zo kun jij ook overal ter wereld mailen!